» Polityka prywatności
Mozartkugel
Mozarttaler
Mozart czekolada
Prezenty

Kontakt

  • JAAPS Polska Sp.z.o.o

    ul. Kalwaryjska 69 lok 9
    30-504 Kraków
    NIP: 6793105724
  • E-mail:sklep@mirabell24.pl
  • Telefon883-222-889
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 16.00
    soboty 10.00 - 14.00

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Polityka prywatności

Polityka prywatności

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH.
 
1. Sprzedawca przetwarza dane osobowe Kupującego zgodnie z treścią przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, t.j.). Dane osobowe są zbierane w zbiorze danych o nazwie „Baza klientów JAAPS POLSKA Sp z o o
 
2. Sprzedawca zobowiązuje się do starannego przechowywania i zabezpieczania danych osobowych oraz nieudostępniania tych danych osobom trzecim bez zgody osoby zainteresowanej. 
 
3. Dane osobowe są przetwarzane w celu koniecznym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania lub odstąpienia od umowy zawartej z Kupującym, a także w celu marketingu bezpośredniego produktów i usług Sprzedającego.
 
4. Każdy ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania, wniesienia pisemnego umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych ze względu na jego szczególną sytuację, wniesienia pisemnego sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych osobowych.
 
5. JAAPS POLSKA Sp z o o. nie odpowiada za szkody wyrządzone w wyniku udostępnienia przez Kupującego osobom trzecim haseł dostępu do podanego konta e-mail, loginów, linków do śledzenia losów zamówienia oraz innych danych niepublicznych przekazanych w celu realizacji zamówienia lub też jeżeli osoba trzecia weszła w posiadanie tych danych niezgodnie z prawem (kradzież danych osobowych, włamania do systemów informatycznych, włamania do konta pocztowego). 

Przejdź do strony głównej